Завтра на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на потреби української армії

11:58 18 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Студентське Братство Львівщини, Студентське Братство Львівського національного університету імені Івана Франка й профком студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького організовують завтра, в четвер, 19 лютого, о 19:00 концерт для збору коштів на потреби української армії, що воює на сході України.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 18 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, що Студентське Братство Львівщини, Студентське Братство Львівського національного університету імені Івана Франка й профком студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького організовують завтра, в четвер, 19 лютого, о 19:00 концерт для збору коштів на потреби української армії, що воює на сході України. В повідомленні також конкретизують:

«У клубі «The gas station» виступлять молоді гурти: «Шосте Чуття», «Морелі», «No Limits», «Чистий Простір», «Теорія Вітру», «Хрущі» та «Ю.com». Фронтвумен фолк-гурту «Морелі»Оленка Шалапутик розповіла:

«Ми дуже втішилися, коли нам запропонували виступити на цьому благодійному концерті, тому що усі з учасників групи «Морелі» допомагають  українській армії кожен по-своєму. А тут є нагода усім разом зробити благе діло. 

ля цього концерту ми підготували дві пісні – прем'єра і кавер на пісню «Скрябіна» – адже Андрій Кузьменко також дуже допомагав воїнам АТО. Також співатимемо багато патріотичних пісень, які піднімають український дух».

Попередньо квитки можна замовити, зателефонувавши за номерами: 068 709 21 30 (Катя), 068 699 29 77 (Роман), або купити безпосередньо в клубі в день концерту. Початок – о 19:00.

Ціна квитків – 5 0 гривень. Адреса клубу – вулиця Джерельна, 20». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів