Західноукраїнський фестиваль «Куховарня «RadoFest» пройде на Львівщині 30 липня

15:20 19 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «У Радехові встановлять рекорд України – накриють найбільший стіл з автентичними наїдками».

У Львівській ОДА повідомили сьогодні, 19 липня: «Під час першого західноукраїнського фестивалю «Куховарня «RadoFest» відбуватиметься атракція «Стіл графа Бадені». 

Стіл завдовжки із футбольне поле засервірують стравами української кухні та частуватимуть усіх присутніх гостей. Ще один акцент фестивалю – популяризація української кухні й відповідно й справжніх українських продуктів».

Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз зазначила під час прес-конференції, присвяченій встановленню рекорду та початку фестивалю: «Окрім кухні на фестивалі буде присутній барвистий ярмарок із сільськогосподарськими продуктами. Це різноманітні сири, медова продукція, хлібо-булочні вироби. Відтак кожен на Ярмарку зможе знайти для себе щось корисне і смачне»

А організатор фестивалю Юлія Кулич наголосила: «Куховарня «RadoFest» має на меті відродити забуті автентичні переписи поважних господинь та навчити усіх охочих готувати улюблені з дитинства страви. І найголовнішою з них на нашому столі будуть так звані «западенські палюшки».

«Окрім того, на фестивалі діятимуть більше 10 локацій, де кожен знайде для себе заняття до душі. Молодь зможе взяти участь у козацьких забавах, батьків з дітьми запрошують до міні-зоопарку, а таланові майстрині долучаться до колективного вишивання рушника на згадку про фестиваль. Фестиваль відбудеться 30 липня, у Радехові, Львівської області», – повідомили також сьогодні, 19 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів