Виконком ЛМР прийняв рішення встановити у Львові 90 інформаційних і пояснювальних покажчиків

19:28 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні, 29 грудня, на засідання виконавчого комітету ЛМР було прийнято рішення про надання дозволу на виготовлення та встановлення 90 інформаційних та пояснювальних вказівників.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що виконком ЛМР вирішив встановити у місті 90 інформаційних і пояснювальних покажчиків. У повідомленні також конкретизують:

«Проект встановлення опор декоративних з вказівниками, вказівників та пояснювальних пластикових таблиць передбачає виготовлення та встановлення 90 інформаційних та пояснювальних покажчиків: 4 опори декоративні з 25 двосторонніми вказівниками, 32 вказівники та 33 пластикові пояснювальні таблиці. «Метою виготовлення та встановлення цих інформаційних та пояснювальних покажчиків є їх використання мешканцями та гостями міста в цілях орієнтування під час самостійно керованих екскурсій», – зазначила Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР. 

Виготовлення та встановлення опор декоративних з двосторонніми вказівниками, вказівників та пояснювальних таблиць, буде здійснено за методикою системи туристичного ознакування Львова, вказуючи на об’єкти туристичного зацікавлення. Цей проект здійснюватиметься в рамках проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 років як європейського інструменту сусідства і партнерства.

Цільовими містами проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 рр. як європейського інструменту сусідства і партнерства обрано міста Львів, Івано-Франківськ та Коломия (Україна) та Люблін, Замосць та Пшеворськ (Польща). Проект «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» відбувається за сприяння управління туризму ЛМР, виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Коломийської міської ради, Люблінської регіональної туристичної організації, Фундації Академії Обивательської (Польща)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів