Введення у храм Пресвятої Богородиці – престольний празник у трьох львівських храмах

10:00 4 грудня 2014 р.

Церква Введення в храм Пресвятої Богородиці на вулиці Чукаріна, 5 у Львові

Церква Введення в храм Пресвятої Богородиці на вулиці Чукаріна, 5 у Львові
Фото: ugcc.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Празник Введення дає нам можливість дізнатися про дитяче та дівоче життя Пречистої, розповідає про її батьків, виховання у святині, яке дало можливість підготуватися Діві Марії до найвищої гідності: бути Матір’ю Божого Сина.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 4 грудня, «Щоденному Львову», що Введення у храм Пресвятої Богородиці – престольний празник у трьох львівських храмах. У повідомленні також зазначено:

«Богородичні свята в нашому церковному календарі посідають чільне місце після празників Господських. 4 грудня святкуємо Введення у храм Пресвятої Богородиці. Празник Введення дає нам можливість дізнатися про дитяче та дівоче життя Пречистої, розповідає про її батьків, виховання у святині, яке дало можливість підготуватися Діві Марії до найвищої гідності: бути Матір’ю Божого Сина.

Престольний празник 4 грудня у свято Введення в храм Пресвятої Богородиці відзначають три церкви Львова:

УГКЦ: Церква Введення в храм Пресвятої Богородиці (вул. Чукаріна, 5). Адміністратор: о. Любомир Ортинський. Святкове богослужіння розпочнеться о 12:00.

УПЦ КП: Церква Введення в храм Пресвятої Богородиці (вул. Курортна, 6). Настоятель: о. Ярослав Ощудляк. Святкове богослужіння розпочнеться о 10:00

УАПЦ: Церква Введення в храм Пресвятої Богородиці (вул. Запорізька). Настоятель: о. Олег Михалик. Святкове богослужіння розпочнеться о 11:00 год.

Деталі тут: http://velychlviv.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів