Всеукраїнський літературний конкурс «Крилатий лев» уже розпочався на Львівщині

12:00 2 березня 2017 р.

Комісія з присудження нагород вже оголосила прийом матеріалів на визначення лауреатів 2017 року.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 2 березня: «На Львівщині стартує Всеукраїнський літературний конкурс «Крилатий лев», на якому оберуть кращі книги року. Комісія з присудження нагород вже оголосила прийом матеріалів на визначення лауреатів 2017 року».

«Головна нагорода – випуск книжок переможців у видавництві «Апріорі» накладом 1000 примірників. Традиційно журі також визначить десятьох кращих авторів, рукописи чи фрагменти яких будуть опубліковані в часописах», – зазначено також у повідомленні.

«Попри відсутність вікових рамок, конкурс продовжує тенденцію на відкриття нових імен в літературі. Автором ідеї і керівником проекту є письменник Олесь Дяк, співорганізатором – видавництво «Апріорі», а офіційними партнерами – Львівська облдержадміністрація та українсько-англійське спільне підприємство «Галка ЛТД», – розповіли також в облдержадміністрації.

«До розгляду приймаються рукописи прозових творів українською мовою, подані автором чи уповноваженою особою та електронний варіант до 1-го червня поточного року. Матеріали для участі в конкурсі «Крилатий Лев» приймають у приміщенні Львівської організації НСПУ за адресою: вулиця Соломії Крушельницької, 17 (2-й поверх), Львів-центр, 79000. Телефони: (032) 261-04-15, 067-713-68-74; електронна адреса: lesyabernakevych@gmail.com», – повідомили також сьогодні, 2 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів