Волонтери зі Львова завітали у Ніжині до дітей-сиріт

10:46 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: orphancenter.org.ua

5 липня волонтери й капелани «Центру Опіки Сиріт» розпочали свій день з Божественної Літургії, на яку привели усіх вихованців з Ніжинського притулку.

Перед початком Літургії отець Роман Прокопець пояснив дітям про тайни Святої Сповіді та Євхаристії, адже деякі з дітей були вперше у храмі. Але діти поводились настільки чемно, що у волонтерів викликало велике здивування.

По завершенню Літургії на дітей чекав приємний сюрприз – вони отримали великий плакат у вигляді фотоальбому зі своїми та волонтерськими світлинами. Своєю черго, діти подарували волонтерам горнятка, про які вони так мріяли – з надписом «Ніжин».

А отець Роман Пушка на пам’ять про своїх львівських гостей отримав фото в рамці з найкращих кавових зерен та солодку вервичку з цукерок, які діти одразу скуштували. Далі на дітей чекав солодкий стіл, під час якого волонтери ще встигли потанюцювати та поспівати банси.

Про це повідомили на на сайті релігійної місії «Центр Опіки Сиріт» львівської архієпархії УГКЦ, де також додали: «Прощатись нікому не хотілось, тому просто кажемо – «до нових зустрічей, Ніжин». А ці безпосередні щирі діти назавжди залишуться у наших думках та молитвах. А у цей момент волонтери допаковують свої сумки та відправляються у дорогу додому, тому бажаємо їм щасливої дороги!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів