Володимир Сивохіп переміг у конкурсі на посаду директора Львівської філармонії

12:15 3 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Конкурсна комісія буде рекомендувати сесії обласної ради затвердити Володимира Сивохіпа керівником філармонії.

Переможцем відкритого конкурсу на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна філармонія» став Володимир Сивохіп, який представив на розгляд комісії свою візію та бачення розвитку філармонії. Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія у п’ятницю, 3 березня. 

За  Володимира Сивохіпа проголосували  одноголосно усі члени комісії. Відтак його кандидатуру рекомендуватимуть затвердити на сесії Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня.

Про це повідомили сьогодні, 3 березня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували: «Володимир Степанович  Сивохіп закінчив Львівську державну консерваторію імені Миколи Лисенка за спеціальністю «Музикознавство», його кваліфікація – музикознавець, а стаж роботи у сфері культури – 27 років, він – викладач, лектор, доцент кафедри хорового та симфонічного диригування Львівської Національної музичної академії імені Миколи Лисенка, заслужений діяч мистецтв України, генеральним директором комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна філармонія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів