Військові передали в музей львівських «Карпат» гранатомет

12:48 17 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Клубний музей львівських «Карпат» поповнився експонатами, які хоч і не мають футбольного забарвлення, але тим не менше, є безцінними реліквіями для «зелено-білих».

Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, в інформаційній службі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Нещодавно троє карпатівців відвідували наших солдатів на лінії фронту. Андрій Тлумак, Артем Федецький та Михайло Кополовець навіть зіграли із військовими в футбол у напівзруйнованому спортзалі, що в Мар’їнці, біля «нульового» блокпосту.  Не секрет, що керівництво, гравці та тренери «зелено-білих» регулярно допомагають бійцям, тож подарунки від захисників наших кордонів мають неабияку цінність». 

«Гранатомет РПГ-22 із підписами, тризуб, вичавлений із використаних гільз на зрубі дерева, а також ікона, виготовлена власноручно – тепер кожен уболівальник «Карпат» зможе подивитися на експонати за вітриною музею.  Подарунки до «Фанату» приніс старший тренер юніорської команди Андрій Тлумак. Як сам каже екс-карпатівець, він вже давно мав намір відвідати солдатів на передовій та підтримати їх», – поінформували також в інформаційній службі «Карпат»

Андрій Тлумак розповів: «Приєднатися до поїздки в зону АТО мене запросили Артем Федецький та Михайло Кополовець. Зізнаюсь, що вже давно хотів поїхати у гості до українських захисників. Ми побували в тих «гарячих» точках, де реально відбуваються бойові дії. Хочу подякувати нашим хлопцям за те, що навіть у такий складний час, коли літають кулі і розриваються снаряди над головами, вони не забувають про львівські «Карпати». Гранатомет і тризуб вони передали для клубу, а ікону для президента «Карпат» Петра Димінського. Але він попросив передати в музей усі подарунки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів