Капелани організували на Яворівському полігоні святкування Різдва

13:48 9 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.com.ua

У 184-му Навчальному центрі академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного також прославляли народження Христа.

На інформаційному порталі пасторального й соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ розповіли про те, як вони організували святкування Різдва на Яворівському полігоні. Спершу в переддень Різдва душпастирі спільно з молодими захисниками України, які несуть службу у військових поселеннях Яворівського полігону, святкували там Святвечір.

«Розділивши різдвяну просфору, споживши пісних різдвяних страв, капелани разом із військовослужбовцями колядою прославляли народження Христа», – зазначено в повідомленні.

«А в день Різдва Христового військові капелани Львівської Архиєпархії УГКЦ молились Святу Літургію та колядували разом із солдатами контрактної та строковоі служби ЗСУ у 184-му Навчальному центрі академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. По завершені Святкової Божественної Літургії капелани вітали військових із світлим празником Різдва Христового, колядою прославляючи Новонародженого Спасителя. Більшість молодих юнаків вперше святкують Різдво поза домом, тому присутність душпастирів, спільна молитва та коляда допомагає відчути їм дух свята», – повідомили також на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info», де також опублікували фото з Яворівського полігону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів