«УМСА-Львів» запрошує на відкриття мистецького простору «Арка»

10:20 20 січня 2017 р.

На вулиці Наливайка відбудеться благодійний аукціон на підтримку художнього керівника театру імені Леся Курбаса Володимира Кучинського, який бореться із тяжкою недугою.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, що міжнародна молодіжна організація «УМСА-Львів» запрошує в суботу, 21 січня, о 17.00 на її офіційну презентацію у Львові, а також на відкриття мистецького простору «Арка» (в англійській версії – ARC («Artists research center») на вулиці Наливайка, 12 та благодійний аукціон на підтримку художнього керівника театру імені Леся Курбаса Володимира Кучинського, який бореться із тяжкою недугою. На ньому реалізовуватимуть картини відомих художників, об’єднаних назвою «#КучинськийОдужуй». Ця виставка вже експонувалась у Львові в листопаді 2016 року, потім переїхала до Києва й тепер знову повернулась до Львова. 

В «УМСА-Львів» розповіли: «Задум мистецького коворкінгу «Арка», який «УМСА-Львів» почала втілювати влітку 2016 спільно з данськими партнерами «УМСА-Орхус», має на меті об'єднати митців для впровадження якісних творчих програм, скерованих на розвиток, навчання та розкриття таланту у дітей та дорослих. Простір запропонував спектр освітніх програм у сфері музики, театру, танцю, спорту та образотворчого мистецтва. На презентації простору «Арка» данські партнери представлять своє бачення його розвитку, розкажуть про роботу УМСА в Данії та Орхусі зокрема, а також про можливості спільних дій та волонтерських обмінів».

Про це повідомили сьогодні, 20 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів