Українсько-німецький проект пропонує у Львові роботу столярам-реставраторам

15:22 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: urban-project.lviv.ua

Починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» в тісній співпраці з міськрадою втілює Програму реставрації історичних вікон та вхідних дверей.

Зацікавлені та ініціативні мешканці квартир сплачують лише 30% коштів реставрації, решту 70% оплачує проект «GIZ». Програма супроводжується фаховими семінарами для львівських фірм-виконавців, а також надаються консультації в процесі виконання реставраційних робіт.  У такий спосіб було фахово відреставровано близько 250 об’єктів на загальну суму понад 3500000 гривень.

У «GIZ» також зазначили: «Оскільки програма користується великою популярністю серед мешканців, ми терміново шукаємо для подальшої співпраці столярні фірми з досвідом роботи у сфері реставрації, а також тих, хто зацікавлений в здобутті відповідної кваліфікації і, таким чином, зможе відкрити для себе довгострокову можливість заробітку. 

Попередньо, 16 червня о 17 годині, в приміщенні офісу проекту на вулиці Богомольця 6 відбудеться інформаційний захід для всіх зацікавлених взяти участь в практичному семінарі. Ви також зможете отримати детальнішу інформацію про проект та умови співпраці. Для попередньої реєстрації просимо усіх зацікавлених звертатися за телефоном 2751308».

Про це повідомили сьогодні, 27 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів