У Винниках неподалік Львова вперше пройде фестиваль «Медова осінь»

13:38 22 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: vynnyky-rada.gov.ua

23-24 вересня у Винниках зберуться на перший фестиваль питного меду та оздоровчої бджолопродукції, вина і сиру десятки бджолярів із західної України.

Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Упродовж першого дня фестивалю працюватиме дегустаційна комісія, яка обере найкращих медоварів. Результати конкурсу оголосять у неділю, 24 вересня.  Окрім меду та продукції пасічників, гості фестивалю матимуть змогу придбати найкращі вина Прикарпаття, Закарпаття та Львівщини».
«На фестивалі представлять вироби сироварів Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей, які успадкували давні родинні рецепти, а також продукція відомих господарств, які запропонують сири – кроттен, бюш, томет, фету, сігалон, виготовлені за традиційною французькою технологією. Крім того, традиційно можна придбати вироби народних майстрів: ткані та вишивані вироби, вироби із дерева, гаварецьку, покутську кераміку та вишиванки коломийських майстринь. Також відбудуться цікаві тематичні майстер-класи для усіх охочих із виготовлення свічок із натурального воску», – поінформували також в облдержадміністрації.
Програма фестивалю «Медова осінь»:
У суботу, 23 вересня, з 10.00 до 18.00 – ярмарок питного меду та оздоровчої бджолопродукції, сирних виробів і вина; з 15.00 до 17.00 – концертна програма за участю вихованців культурно-освітніх закладів Винник та гостей міста.
У неділю, 24 вересня, з 10.00 до 18.00 – ярмарок меду, вина і сиру, виробів народних майстрів; з 13.00 до 17.00 – лекції та майстер-класи; з 15.00 до 18.00 – урочисте відкриття фестивалю, концертна програма за участю колективу школи мистецтв №9, хору «Повстанець» (Львів), вокального ансамблю «Зґарда», Ярини та Юліани Опалевич, гурту «Дриґ», а також козацькі бої та забави.
У неділю, 24 вересня, в рамках фестивалю «Медова осінь» передбачені лекції й майстер-клас: о 13.00 – лекція «Продукти бджільництва та їх застосування», о 14.00 – лекція «Питні меди і Ваше здоров’я», о 15.00 – лекція «Виготовлення натуральної косметики з продуктами бджільництва», о 16.00 –майстер-клас із виготовлення свічок із натурального бджолиного воску.
Про це поінформували сьогодні, 22 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів