У таборі сил АТО освячено храм святого архангела Михаїла, збудований коштом парафії на Львівщині

16:42 28 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «28 грудня у таборі сил АТО освячено храм Св. арх. Михаїла. Фінансували будівництво і оздобу церкви Микола Походжай та парафія Пресвятої Трійці Дрогобича на Львівщині».

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім’я Твоє…». Ця молитва споконвіку супроводжувала наше військо. І сьогодні вона на устах захисників України.

28 грудня у таборі сил АТО було освячено храм Св. арх. Михаїла. Військовий капелан отець Володимир відслужив літургію у переповненій церкві.

Військовослужбовці молилися за мир, за воїнство України, полонених, поранених, волонтерів, за зміцнення віри, спасіння людських душ та загиблих товаришів. Священик благословив українських воїнів на захист Вітчизни. Нагадав про передріздвяний період, який особливо рясний на Божі милості і запросив усіх до участі у різдвяних богослужіннях.

Храм зведено на місці каплички-намету стараннями попереднього капелана, протоієрея Тараса Коцюби. Фінансували будівництво і оздобу церкви Микола Походжай та парафія Пресвятої Трійці м. Дрогобича, що на Львівщині.

Сюди цілодобово можуть зайти всі бажаючі, щоб помолитися, приступити до Святих Тайн, взяти участь у богослужінні, поставити свічку... Військова церква прикрашена іконами та дитячими малюнками – зверненнями до воїнів.

Головні їх гасла: «Ми вас любимо!», «Дякуємо вам за мир!», «Повертайтеся живими!».

Про це повідомляється в неділю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів