У Міжнародному аеропорту «Львів» вдруге відбувся «Lviv Fashion Week»

12:22 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 28 та 29 березня Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького уже вдруге перетворився на осередок моди у Західному регіоні – тут відбувся ХV «Lviv Fashion Week».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«28 та 29 березня Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького уже вдруге перетворився на осередок моди у Західному регіоні – тут відбувся ХV «Lviv Fashion Week». Нові колекції одягу, сучасні віяння стилю, талановиті дизайнери, моделі та непересічні гості наповнили стіни Терміналу А особливою атмосферою свята та краси. 

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького – летовище, яке, окрім основної діяльності, може похвалитися також і кількістю проведених соціокультурних та професійних заходів.

Виконавчий директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького В’ячеслав Чеглатонєв відзначив також: «Нам надзвичайно приємно, що вже вдруге «Lviv Fashion Week»обрав своєю основною локацією саме Міжнародний аеропорт «Львів». Ми і надалі маємо намір не зупинятися на досягнутому та йти в ногу з тенденціями провідних європейських аеропортів щодо розвитку неавіаційної діяльності».

А голова правління ЛОГО «Львівські сезони моди» Петро Нестеренко-Ланько додав: «Унікальне місце розташування та сучасна розвинена інфраструктура нового Терміналу А дозволяють нам проводити «Lviv Fashion Week»у аеропорту «Львів» на якісно-високому рівні. Нам надзвичайно приємно працювати з його командою професіоналів. Зважаючи на досвід минулого року, можемо бути впевнені в успішності цьогорічного проекту».

Нагадаємо, ХV-й «Lviv Fashion Week»спрямовано на підтримку українських дизайнерів, нових якісних ідей та проектів. Незважаючи на непрості політичні та економічні умови і ведення військових дій на території України, організатори  спільно з керівництвом Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прийняли рішення проводити Тиждень моди, не залишаючись осторонь загальної ситуації та долучаючись до проекту благодійного фонду «Я не один», спрямованого на допомогу пораненим українським військовим». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів