У міських автобусах Львова встановлять інформаційні вказівники єдиного зразка (відео)

10:25 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Як розповів начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР Віктор Щир, вони з’являться ще до кінця липня.

Як повідомила сьогодні, 7 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир поінформував її, що до кінця липня у міських автобусах планують встановити єдині інформаційні вказівники. Прес-служба цитує такі його пояснення:

 «Створена трьохстороння робоча група – влада в особі управління транспорту та зв’язку ЛМР, перевізники - усі АТП та ЛКП «Львівелектротранс» і три громадські організації, які цікавляться пасажирськими перевезеннями. Ця робоча група створена в травні, вже проведено три засідання, четверте заплановано провести у липні. 

На засіданнях робочої групи ми відпрацювали практичні питання, які стосуються усіх перевізників. Це інформаційні вказівники в автобусах по категоріях маршрутних таксі, великих автобусів.

Ці вказівники мають бути єдиного кольору, єдиного розміру – вони мають бути одного кольору, одного розміру, відповідати європейським вимогам. Дизайн табличок вже розроблено.

Минулого тижня була нарада з керівниками АТП, де було вирішено, що до кінця липня ця робота має бути завершена. Кожне транспортне підприємство фінансує виготовлення табличок для своїх маршрутів.

Також на засіданні робочої групи відпрацювали нову методику перевірок автобусів. Ще одне питання, яке ми відпрацювали на засіданнях – це методика перевірки транспортних засобів та маршрутів пасажирських перевезень.

Ми відпрацювали не тільки теорію, але й розробили та затвердили картку, по якій здійснюється перевірка. Зараз ми працюємо з перевізниками, щоб до кінця липня закінчити роботи з вказівниками. 

Перевірки вже здійснюються, громадські активісти уже працюють у цьому напрямку, і перевізники свої маршрути перевіряють, і управління транспорту та зв’язку ЛМР теж працює за цією новою методикою. В результаті перевірок низка водіїв притягнута до адміністративної відповідальності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів