У Львові знімають фільм «Маестро»

23:55 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Капеланство.info

Окрім Гарнізонного храму, зйомки проводять ще біля церкви Пресвятої Євхаристії (Домініканського собору), в Державному архіві й на вулиці Каліча Гора.

Цього тижня впродовж двох днів, 29 і 30 липня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 знімали кадри фільму «Маестро». Зйомки проводить компанія «Star Media», також залучено чимало працівників з Одеської кіностудії.

Як розповіли учасники знімальної групи, перший блок відзняли раніше в Одесі, а після перерви другий блок розпочався у Львові, а саме у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Локацію обирали дуже ретельно, але після того, як побачили фотографії храму, зробили остаточний вибір.

Фільм показує події 1979-1980 років. Головний герой фільму – молодий хлопець, оператор портового крану. Він повертається із довгого відрядження із-за кордону в Одесу і бачить, як змінилось місто та люди.

Окрім Гарнізонного храму, зйомки у Львові проводять ще біля церкви Пресвятої Євхаристії (колишній Домініканський собор), в Державному архіві й на вулиці Каліча Гора. Про це повідомили сьогодні, 31 липня, інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів