У Львові зі 16:30 до 20:00 святкуватимуть Покрови Пресвятої Богородиці пластуни

09:48 14 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.net

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, акція відбудеться в сквері біля обласної державної адміністрації на вулиці Винниченка, 18.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову»:

«14 жовтня пластуни Львова організовують святкування Покрови Пресвятої Богородиці та 72-ої річниці створення УПА. Цього року молодь матиме змогу взяти участь у тематичному квесті, поспівати на ватрі в центрі міста та допомогти українській армії.

Львівські пластуни вже неодноразово організовують квест на честь дня Покрови Пресвятої Богородиці та річниці створення Української Повстанської Армії. Акція відбудеться сьогодні о 16:30 в сквері біля Львівської обласної державної адміністрації на вулиці Винниченка, 18.

Квест триватиме до 20:00 та відповідатиме тематиці свята. Пластуни зі Львова зможуть відчути атмосферу 1942 року, дізнатись більше про УПА, свято Покрови. Окрім того, матимуть змогу вправлятися в інтелектуальних, пластових та спортивних змаганнях. 

Найкращі команди традиційно будуть нагороджені. Новим для святкування стане ватра, що відбудеться після квесту на площі Ринок біля фонтану «Діана».

Там пластуни, львів’яни та гості міста зможуть насолодитись атмосферою, поспівати пісень та випити чаю. Організатори також розповіли: «Святкування події є не лише можливістю взяти участь у квесті та ватрі. Це також нагода вшанувати пам’ять вояків УПА, зустріти друзів, завести нові знайомства та корисно провести свій час. Кошти, які залишаться з внесків учасників, підуть на потреби української армії».

Минулого року святкування Покрови та річниці створення УПА відвідало близько 100 пластунів різного віку. Організатори сподіваються на ще більшу кількість учасників цьогоріч».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів