У Львові збудують нові сучасні конференц-центр і виставковий зал

18:56 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, депутати ЛМР погодили резервування ділянок для будівництва багатофункційного комплексу.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні під час засідання сесії Львівської міської ради було погоджено резервування ділянок на вулиці Стрийській й кільцевій дорозі для будівництва багатофункційного комплексу – конференц-центру та виставкового залу. Як зазначають у департаменті розвитку, відсутність нового сучасного конференц-центру є одним із ключових недоліків міста у його конкурентоспроможності  у сегменті ділової гостинності. Директор ЛКП «Агенція з підготовки подій» департаменту розвитку ЛМР Ліна Остапчук розповіла також:

«На даний час Львів має можливість приймати малі (менше 249 учасників) та середні (250 – 499 учасників) конференції. До цього часу у місті немає відповідно обладнаних приміщень та інфраструктури для проведення великих міжнародних конференцій (більше 1000 учасників) на належному рівні.

Відсутність нового сучасного конференц-центру є одним із ключових недоліків міста у його  конкурентоспроможності  у сегменті ділової гостинності. Запланований термін будівництва – 18 місяців.

Даний конференц-центр дасть можливість створити близько 3000 нових робочих місць.  Цього року ми плануємо розробку техніко-економічного обгрунтування, а опісля цього будемо шукати інвестора для даного проекту.

Планується, що конференц-центр, окрім численних національних конференцій, зможе приймати орієнтовно 35 міжнародних конференцій в рік, що дасть майже 27 тисяч додаткових ділових туристів щорічно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів