У Львові завершився другий фестиваль акустичної музики «Lviv Acoustic Fest»

16:16 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Пісні про українських воїнів публіка аплодувала стоячи.

«18-19 жовтня у Львові в палаці культури імені Гната Хоткевича відбувся другий фестиваль акустичної музики Lviv Acoustic Fest», – повідомляє сьогодні, 20 жовтня,  інтернет-видання «iPress.ua». У повідомленні також конкретизують:

«У перший день фетсивалю на великій сцені у палаці культури ім. Хоткевича виступали гурти PIANO, Green Silence, Ріплей, Fontaliza, Bahroma, білоруський гурт Рэспубліка Паліна, луцькі виконавці Колос (екс ФІОЛЕТ) та хедлайнер дня – Pianoбой (сольний проект Дмитра Шурова – колишнього піаніста гуртів Океан Ельзи, Esthetic Education).

Особливо яскравим був виступ «Рєспубліки Паліна» – солістка виконувала пісні у стилі «інді-рок» своєю рідною мовою: «Як ти» та «Красавік». До того ж вона виконала пісню «Називала рибою» – це вірш поетеси Галини Крук зі Львова. Також не підвів очікувань аудиторії «Ріаnoбой»: майстерна гра на клавішних визначала емоційний стан глядачів. Адже акустичне виконання зближує співака із глядачем, живий голос і живі інструменти об'єднують їх в одне ціле.

Наступного дня вуха учасників потішили виконавці The Snow, Bria Blessing, Epolets, Гапочка, П&Д, Плесо та довгоочікувані Vivienne Mort.

Особливо експериментальним був виступ гурту The Snow (Біла Церква), який дивував публіку за допомогою легкості гітари і дивного інструменту «кахон», чиє гіпнотизуюче звучання, допомагає відшукати гармонію.

Також з США до України ще 21 рік тому приїхала Bria Blessing (зараз проживає на Львівщині) – блондинка із широкою посмішкою, яка зарядила аудиторію вмить хорошим настроєм, особливо коли виконала пісню про українських бійців у зоні АТО. Публіка аплодувала стоячи. 

Група зі Хмельницька «Гапочка» виконала пісні «Ніжність», «Душа», «Сховай», солістка гурту захопила своїм голосом і стилістикою виконання у стилі поп-рок.

Хедлайнери цього дня Vivienne Mort пронизливо і душевно співали у стилі інді-року, особливо варто виокремити пронизливу та наскрізно-душевну пісню «Сліди маленьких рук».

Додамо, що концерти у два дні починались із запізненням більше години, на що скаржились глядачі, адже повинні були відповідно раніше покинути виступи і не дочекались пісень хедлайнерів.

Червоне плаття «Республіка Паліна» чи синтезатор в руках «Pianoboy», або ж дивний інструмент, який подібний на тарілку інопланенян «The Snow» або ж різкі рухи «Гапочки» – це все складові фестивалю, де в кожного свій характер та манера. Lviv Acoustic Fest демонструє те яка різноманітна та натхненна музика в Україні, які унікальні нові гурти і їх яскраве звучання».

Про це повідомляється сьогодні, 20 жовтня,  на сайті інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів