У Львові влаштують 19 нових дитячих і спортивних ігрових майданчиків

14:10 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: igrosport.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на сесії ЛМР закріпили 19 нових земельних ділянок для розміщення на них у перспективі дитячих і спортивних ігрових майданчиків.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 квітня, «Щоденному Львову»:

«Вчора під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради було прийнято рішення доповнити схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків 19-ма земельними ділянками. У Львові місця розташування дитячих, дитячо-спортивних та спортивних майданчиків регулюються ухвалами міської ради, які прийняті у 2004, 2005 та 2006 роках Про затвердження Схем розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території кожного з районів.

Першочергово, відповідно до вказаних ухвал, було передбачено облаштування майданчиків на 494-х земельних ділянках: у Галицькому районі – 38, у Залізничному районі – 94, у Личаківському районі – 50, у Сихівськомі району – 135, у Франківському районі – 70, у Шевченківському районф – 107. Враховуючи те, що не всі земельні ділянки, на яких раніше знаходилися дитячі та спортивні майданчики, були включені до зазначених ухвал, і, як наслідок, на таких ділянках почало зникати ігрове обладнання, а натомість з’являтися об’єкти торгівлі, парковки, стоянки автотранспорту та ін., а також враховуючи велику кількість звернень мешканців, у яких вказано на необхідність в облаштуванні майданчиків на ділянках відсутніх у вищезазначених ухвалах, постала гостра потреба у внесенні відповідних доповнень до Схем розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території кожного з районів.

Таким чином за період з 2011 до 2014 року робочою групою було підготовлено ряд проектів ухвал, які були підтримані на сесії міської ради, відповідно до яких Схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків було доповнено 182-ма ділянками, в результаті чого їх стало 676: у Галицькому районі – 46, у Залізничному районі – 131, і Личаківському районі – 72, у Сихівському районі – 173, у Франківському районі – 111, у Шевченківському районі – 143.

У результаті опрацьованої інформації, наданої управлінням архітектури департаменту містобудування, управлінням природних ресурсів та регулювання земельних відносин департаменту містобудування, відділом Держземагентства у мЛьвові головного управління Держземагентства та районних адміністрацій міста на розгляд сесії міської ради було представлено проект ухвали «Про внесення змін до ухвал міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території м. Львова». На пленарному засіданні сесії Львівської міської ради від 23.04.2015 року вказаний проект ухвали було підтримано, в наслідок чого ухвали міської ради про затвердження Схем розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків було доповнено 19-ма новими земельними ділянками:

на вулиці Бортнянського, 17;

на вулиці Городоцькій, 148;

на вулицях Патона, 34 та Каховська, 37-39;

на вулиці Патона, 6;

на вулиці Любінській, 103, 101-б;

на вулиці Скнилівській, 77 (парк «Скнилівський») ;

на вулиці Сяйво, 21;

на вулиці Васильченка, 14;

на вулиці Пасічній, 70;

на вулицях Черкаська, 4 та Васильченка, 14;

на вулиці Кавалерідзе, 1;

на вулиці Кавалерідзе, 21;

на вулиці Драгана, 15, 15-а, 15-б, 15-в, 15-г, 17;

на вулиці Морозній, 39;

на вулиці Княгині Ольги, 5-а, 5-б, 5;

на вулицях Лінкольна та Липинського (сквер) ;

на вулиці Гетьмана Мазепи, 15;

на вулицях Загірній, 10 та Розточчя, 11;

на вулиці Панча, 7».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів