У Львові відкриють виставку художників Ґданська

12:54 29 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Експозицію «Єдність у різноманітті» розгорнуть у Палаці мистецтв до 25 серпня.

«Митці Ґданська презентують у Львові виставку «Єдність у різноманітті», – повідомили сьогодні, 29 липня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«У п’ятницю, 29 липня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки мистецтв Ґданська «Єдність у різноманітті».  Львів’яни та гості зможуть побачити твори дванадцяти художників, пов’язаних із Ґданськом, майже всі з яких є випускниками місцевої Академії образотворчих мистецтв, а нині більшість там викладає.

За словами організаторів виставки, цінність їхньої творчості у різноманітті, адже життя багатогранне, і мистецтво у своїх проявах багатогранне. На це розмаїття нашаровується ще й різниця поколінь: інша пам’ять, інші досвід, погляди, мотиви.

Виставку можна оглянути до 25 серпня. Куратор виставки – Пшемислав Лопацінський, організація – Мажена Швітала, Пшемислав Лопацінський, організатор – Фонд «Спільнота Ґданська».

Проект фінансований за рахунок коштів Поморського воєводства. Початок прес-конференції – о 16:00. Відкриття виставки – о 17:00. Докладніше про виставку та кожного з художників можна прочитати, скориставшись посиланням http://www.lwowgdansk.eu/index.html».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів