У Львові відкрили виставку художника-авангардиста

20:30 23 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Національному музеї імені Андрея Шептицького представлені роботи Петра Гулина «100 версій про жінку», «Подільські королеви», «Жінки і птиці», «Композиція»«, «Фатальна зустріч», «Блакитний сон», «Медовий поцілунок».

«Сьогодні, 23 червня, у виставкових залах Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького відбулося відкриття виставки Петра Гулина «Живопис», – повідомили сьогодні, 23 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Вітальні слова виголосив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Очільник області зокрема зазначив, що це унікальна можливість побачити твори одного із сучасних українських художників-авангардистів, творчість якого є впізнаваною у світі.

На виставці представлені роботи різного періоду його творчості – «100 версій про жінку», «Подільські королеви», «Жінки і птиці», «Композиція»«, «Фатальна зустріч», «Блакитний сон», «Медовий поцілунок». Виставку можна відвідати до 15 липня.

Петро Гулин  – художник-авангардист, графік і монументаліст, заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки художників України, член спілки художників Чеської Республіки. Багаторазовий дипломант українських та міжнародних конкурсів. Брав участь у першій виставці українського авангарду у Лондоні, 1990р. Твори художника знаходяться у багатьох музеях і приватних колекціях України, Австралії, США, Японії, Канади, Хорватії, Італії, Німеччини, Росії, Великої Британії, Монголії й Південної Кореї».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів