У Львові відкрили сімейний центр активного дозвілля «SkyPark» (відео)

12:59 22 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 700-800.com

Як повідомляє у вівторок прес-служба міської ради, його адреса – вулиця Стрийська, 202.


Відео: lvivadm

Прес-служба міської ради інформує сьогодні, 22 квітня, що на вулиці Стрийській, 202. Львові розпочав діяльність новий сімейний центр активного дозвілля «SkyPark», відтак конкретизує: «На площі 3 тис. кв м розгорнулися найрізноманітніші розваги як для дітей, так і для їх батьків. Особливість нового центру – в атракціонах, які сприяють розвитку опорно-рухової системи, гнучкості, координації, пластики та вольових якостей. До послуг львів’ян – найбільший батутний комплекс, скеледром, підвісні канати. На дітей також очікують лабіринти, надувні гірки, міні-гольф та інші ігрові атракціони. Для наймолодших відвідувачів (до 6 років) у «SkyPark» є окрема територія з іграшками, конструкторами, сухим басейном з кульками. Крім того, на території центру – казкові кімнати для проведення днів народжень, власна кондитерська, піцерія. Для батьків вхід у «SkyPark» є безплатним». 

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий, зазначив із цього приводу: «Мені приємно, що наші львівські діти отримали дуже хороший подарунок – «Скайпарк». Тут дуже хороша атмосфера, дитина тут може цілий день бавитись. Ця інвестиція зроблена слушно. Інвестовано більше 10 млн. грн. Сьогодні тут вже є 40 робочих місць і 40 львів’ян мають постійну зарплату, яка є більше 3 тис. грн. Багато дітей, які прийдуть тут вперше, будуть потім мати бажання приходити ще і ще. Для батьків вхід безкоштовний, є тільки оплата за дитину. Важливо, що діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти також зможуть сюди приходити і отримувати задоволення. Це буде спеціальна програма міста і «Скайпарку», 

Своєю чергою, в власник спортивно-розважального центру «SkyPark» Віктор Вікарчук розповів: «SkyPark» ми позиціонуємо саме як сімейний і спортивно-розважальний центр. В нашому комплексі є місця для активного відпочинку як для дітей, так і для їх батьків.

Ми хочемо запропонувати львів’янам можливість спільного проведення дозвілля цілими сім'ями, групами, командами й подарувати гарний настрій, позитивні емоції в комфортній атмосфері. Послугами «SkyPark» ми пропагуємо культуру гармонійного фізичного розвитку, а також здорового харчування. Адже наша ціль – здорові та щасливі люди, діти та дорослі на усій території України, та за її межами».

Вхід на територію «SkyPark» – у змінному взутті або в шкарпетках.  «SkyPark» у Львові – третій комплекс на території України. Такі центри вже працюють в Хмельницьку та у Вінниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів