У Львові відкрили перший в Україні книжковий секонд-хенд

14:41 13 березня 2017 р.

Уже за перші два дні його роботи до спільноти приєдналось понад 5000 людей, охочих продавати непотрібні книги та купувати нові.

Про це інформують організатори - львівські студенти.

«Проект діє вже близько року. Зараз спільнота налічує майже 35 тисяч людей. Завдяки сервісу можна придбати сучасні  книги за низькими цінами, а також продати прочитані», - розповідає координатор проекту Володимир.

За його словами, проект не має прив`язки до міста – варто мати лише доступ до Інтернету і зайти на сторінку  https://vk.com/na_chyta Щоб придбати книги, не варто навіть виходити з дому!

«Наші користувачі – з різних куточків України. Це мешканці Львова, Києва, Одеси, Івано-Франківська, Чернігова тощо», - зауважує Володимир.
Щоб скористатися послугами  пабліка, варто зайти на сторінку https://vk.com/na_chytaj, обрати опцію «Запропонувати новину».

«Написати оголошення дуже просто. Головне - вказати місто, де ви перебуваєте, назву книги, автора, ціну, а також – якісне фото. Таким постам надаємо перевагу. Крім того важливо вказати, яким способом вам краще передати чи переслати книгу – Нова пошта, Укрпошта чи передача при зустрічі. Тому закликаємо всіх ділитися книгами, які займають місце на полицях. Можливо, хтось шукає саме їх», - каже координатор проекту.

У перспективі проекту - зручний у навігації сайт, а також 10% усього доходу на благодійність. Автори проекту закликають не консервувати книги, а дати їм можливість знайти нових читачів.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів