У Львові відбудеться конкурс «Збережемо життя ялинці»

14:15 13 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр за підтримки департаменту містобудування та управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради продовжить традицію проведення акції «Збережемо життя ялинці».

Метою цієї акції є популяризація серед молоді бережливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, збереження зелених насаджень ялин та сосни, а також пропагування використання новорічних композицій.

Конкурс оголошено у наступних номінаціях: найкраща «Різдвяна інсталяція» (Різдвяна шопка, дідух, Різдвяний павук); найкраща «Стилізована ялинка» (ялинки виготовлені з використанням вторинної сировини); найкраще «Новорічне аранжування» (мініатюрні ялинки, ялинки-букети, віночки, композиції зі свічками та шишками, ялинки з сухих гілок та інших природніх матеріалів); найкращий «Новорічний топіарій» (новорічне декоративне деревце).

До участі у акції запрошують усіх школярів та їх наставників. Виставка-конкурс святкових композицій відбудеться 21 грудня з 11:00 до 15:00 на площі Ринок (біля центрального входу до будівлі Ратуші).

За підсумками конкурсу найкращі роботи будуть відзначені дипломами управління освіти, подяками департаменту містобудування та пам’ятними подарунками. Про це повідомили в четвер, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів