У Львові відбудеться фестиваль «Моя маленька незалежність»

09:24 24 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

У Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького влаштують козацькі забави, ярмарок української продукції, силове шоу й майстер-класи для усієї родини.

«24 серпня о 13:00 в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького вдруге відбудеться львівський фестиваль «Моя маленька незалежність», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«На відвідувачів чекатимуть козацькі забави, ярмарок української продукції, силове шоу, майстер-класи для усієї родини та багато подарунків. Координатор свята Олег Бакулін розповів: «Моя маленька незалежність» – це патріотичне свято для усієї родини. 24 серпня приходьте та пориньте в атмосферу автентичного українського святкування. На гостей свята чекають козацькі забави, виставка-продаж української продукції, конкурси для дітей та дорослих, майстер-класи із рукоділля та безліч подарунків. Також кожен зможе долучитись до благодійної акції «Ми – це Україна» та допомогти вихованцям дитячих будинків Львівської області».

Завершиться свято грандіозним концертом від львівських фолк та рок-гуртів «Марвінок», «Troye Zillia», «Lemko Bluegrass Band», «ДоСхідСонця». Хедлайнером концерту виступить відомий в Україні та за її межами турбо-фольк-рок-гурт «Joryj Kłoc». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів