У Львові учасники флеш-мобу зібрали більше 1700 грн пораненому військовому (відео)

17:56 21 жовтня 2014 р.

Банер подяки, прикрашений дитячими виробами-символами миру і щастя, виготовленими маленькими львів’янами, а також символічними стікерами, які кожен охочий міг придбати, внісши добровільну пожертву

Банер подяки, прикрашений дитячими виробами-символами миру і щастя, виготовленими маленькими львів’янами, а також символічними стікерами, які кожен охочий міг придбати, внісши добровільну пожертву
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, 19 жовтня у приміщенні ТЦ «Кінг Кросс Леополіс» відбувся масштабний патріотичний танцювальний флеш-моб «Заради посмішки захисника».


Відео: Анастасія Постоловська

У прес-службі міської ради повідомили в вівторок «Щоденному Львову», що благодійний танцювальний флеш-моб зібрав кошти для протезування військового. У повідомленні також конкретизують:

«19 жовтня у приміщенні ТЦ «Кінг Кросс Леополіс» відбувся масштабний патріотичний танцювальний флеш-моб «Заради посмішки захисника». Метою акції був збір коштів для військових, постраждалих під час АТО.

Загалом під час заходу зібрали більше 1700 грн. Ці кошти передадуть на закупівлю протезу бійцю Сергію Товстику, який втратив обидві руки на полі бою. Організатор заходу – ГО «Молодіжне об'єднання «Династія».

Участь у флеш-мобі взяли як професійні танцюристи школи танцю «Dancing city», шоу-балету «Las Chicas», так і небайдужі жителі Львова, які попередньо зареєструвалися для участі. Загалом участь у дійстві взяло більш, ніж 60 львів’ян, серед яких близько двадцяти – ентузіасти, які протягом тижня перед флеш-мобом активно готувалися і брали уроки танцю. 

Після закінчення флеш-мобу було сформовано великий банер подяки, прикрашений дитячими виробами-символами миру і щастя, виготовленими маленькими львів’янами, а також  символічними стікерами, які кожен охочий міг придбати, внісши добровільну пожертву. Банер найближчим часом буде передано у військовий госпіталь. 

Завданням заходу був не лише збір коштів, але й підтримка військових за допомогою відео з флеш-мобу та промови-подяки учасників. Таким чином організатори хотіли залучити львів’ян до акції, що підбадьорить військових, які захищають наш спокій». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів