У Львові триває набір помічників святого Миколая – учасників благодійної акції «Подаруй дитині свято»

19:24 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, волонтери ГО «Молодь За Зміни» зібрали 122 дитячих листів до святого Миколая у вихованців дитбудинку «Добре серце» й дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, чиї батьки брали участь в АТО, дітей переселенців з Криму й Сходу та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У прес-службі міської ради нагадали сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову», що вже третій тиждень поспіль триває благодійна акція «Подаруй дитині свято» до Дня святого Миколая. У повідомленні також конкретизують:

«Волонтери ГО «Молодь За Зміни» зібрали дитячі листи до святого Миколая у дітей дитячого будинку «Добре серце», а також у дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, у дітей, чиї батьки брали участь в АТО, дітей переселенців з Криму та Сходу та дітей позбавлених батьківського піклування. Загалом зібрано 122 листи з дитячими побажання. 

За словами організаторів, цьогоріч побажання дещо відрізняються від попередніх років, адже в першу чергу діти просять миру в Україні та повернення українських солдатів зі Сходу живими та здоровими. За цей час близько 90 волонтерів стали помічниками святого Миколая та допомагають здійснити дитячі побажання. До акції долучились студенти Інституту гуманітарних соціальних наук НУ «Львівська Політехніка» та  учні мовної школи «Green Forest».

Стати помічником св. Миколая легко та просто, обравши лист дитини на сторінках в соцмережах https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato, http://vk.com/podaryjsvato або ж просто принести канцтовари, розвиваючі ігри, книжки, солодкі подарунки в «офіс святого Миколая» на вулиці Куліша, 22/3а до 15 грудня. Організатором акції є ГО «Молодь За Зміни». Детальніше про акцію на сторінках в соцмережах: https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato, http://vk.com/podaryjsvato. Координатор акції – Мар’яна Павловська, тел. 067 58 33 006».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів