У Львові триває міжнародний фестиваль «Етновир» (+відео)

09:36 27 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Сьогодні, 26 серпня, відбудеться «Етнофешн» – показ мод у етностилі від учасників фестивалю та відомих дизайнерів.

У Львові з 24 серпня триває міжнародний фестиваль «Етновир». Зокрема до 28 серпня виступатимуть фольклорні колективи з різних країн світу. Цього року участь у фестивалі беруть фольклорні колективи зі Сербії, Польщі, Чехії, Індії та України. На площі Ринок та площі Музейній на сценах відбуваються виступи.

25 серпня на головній сцені на площі Ринок виступали дитячі львівські колективи із танцювальним номером, колективи із Сербії, Індії, Чехії та українські танцюристи. Дійство зібрало тисячі глядачів.

Відвідувачка фестивалю львів'янка Оксана Павлик відначила: «Я не пропускаю жодного виступу. Де ще буде нагода побачити, як танцюють чехи, індійці чи як співають свої національні пісні серби. Іноземці в національному вбранні гуляють містом і радо фотографуються з усіма охочими. Індійці ще й продають різнокольорові буси, іграшки та одяг». 

26 серпня відбудеться «Етнофешн» – показ мод у етностилі від учасників фестивалю та відомих дизайнерів. В усі дні працює ярмарок «Кухні народів світу».

Директор фестивалю «Етновир» Андрій Сидор запевнив: «Кожного року ми обираємо нові колективи, які виділяються харизмою та сильною хореографією».

Закінчиться фестиваль 28 серпня традиційним вечором дружби та розуміння серед усіх учасників. Про це повідомили в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua», де також опублікували фоторепортаж з фестивалю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів