У Львові святкуватимуть 27 травня День Європи

09:54 27 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У п’ятницю о 15:00 у палаці Потоцьких розпочнуться урочисті заходи у за участю голови представництва Європейського Союзу в Україні Яна Томбінського.

У п'ятницю, 27 травня, Львівщина святкуватиме День Європи. Масштабні флешмоби, конкурси, спортивні та культурно-мистецькі заходи пройдуть на території Львова, а також області», – повідомили у прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували, де також розповіли подробиці:

«Уже з 12:00 у парку імені Івана Франка діти створюватимуть малюнки на асфальті, на яких продемонструють своє бачення Європейського Союзу. Також там відбудеться акція «малюнки на обличчі». А о 13:00 громадська організація «Молода дипломатія» розпочне цікавий квест, який перевірить знання мешканців та гостей міста про Європейський Союз.

Окрім того, студентська рада Львова та громадська організація «Європейська Молодіжна Асоціація» здивують усіх масштабним флешмобом о 12:00 на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка. У святкуванні також візьме участь благодійний фонд «Проект міста майбутнього».

Усі охочі будуть мати нагоду власноруч розписати пряник яскравими фарбами на європейську тематику, а потім скуштувати солодощі зроблені своїми руками. Участь у майстер-класі можуть взяти як діти, так і дорослі.

Урочисті заходи відбудуться о 15:00 у палаці Потоцьких за участю Голови представництва Європейського Союзу в Україні Яна Томбінського, керівництва Львівщини, дипломатичного корпусу, а також почесних гостей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів