У Львові стартувала благодійна акція «Святий Миколай – дітям з інтернатів»

23:28 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: malteser.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Мальтійська служба допомоги проводить 18-ту щорічну благодійну акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 листопада, «Щоденному Львову», що Мальтійська служба допомоги проводить 18-ту щорічну благодійну акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів».У повідомленні також конкретизують:

«Понад 4000 дітей, які зростають в інтернатах та сиротинцях Львівської області, щороку пишуть листи до Святого Миколая з надією на подарунок. Проте, їхні сподівання можуть здійснитися лише завдяки допомозі та підтримці небайдужих людей.

Взяти лист та принести подарунки можна в офісі Мальтійської служби допомоги за адресою: м. Львів, вул. Акад. Богомольця, 8/2 (телефон: 275-12-00). Волонтери Мальтійської служби допомоги у Львові розповідають:

«Щоб допомогти Чудотворцю прийти з дарунком до кожної дитини, яка зростає без батьків, Мальтійська служба допомоги вісімнадцятий рік поспіль ініціює акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів». Невід’ємною складовою улюбленого свята малечі є, безперечно, листи до Чудотворця, адже лише так дитина може розповісти про себе, свої мрії, про те, який подарунок вона очікує.  Цього року листи мають одну особливість – дуже часто діти просять, аби Миколай зробив так, щоб війна якнайшвидше закінчилася і, насамперед, приніс мир, а потім вже мандарини, цукерки, ляльки і машинки». 

Стати Святим Миколаєм для дитини з інтернату можна в різний спосіб: 

– взяти лист дитини з інтернату до Святого Миколая і спакувати персональний подарунок за цим листом;  

– здійснити благодійну пожертву у відділенні будь-якого банку або у скарбничку із логотипом Мальтійської служби; 

– придбати речі, які можна подарувати дітям в інтернатах (засоби гігієни, канцелярське приладдя, книги, спортінвентар, іграшки)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів