У Львові спільно молилися за долю України (відео)

17:48 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Як повідомили сьогодні, 21 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в п'ятницю біля пам’ятника Шевченку в рамках відзначення Дня Гідності та Свободи відбулися екуменічний молебень за долю України й загальноміське віче.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 21 листопада, «Щоденному Львову», що в п'ятницю біля пам’ятника Шевченку в рамках відзначення Дня Гідності та Свободи відбулися молебень за долю України й загальноміське віче, під час якого Владика Венедикт закликав шанувати та цінувати власну свободу і гідність. Він також зазначив:

«Ми маємо велику радість – людську вартість, людську гідність. Ще коли людина була грішна, Господь подарував їй вічність. І що б ми не чинили, нам прощають. Але Господь не може заставити людину бути доброю. Та Він дарував кожному з нас свободу вибирати.

Погляньмо на наше життя: ми завжди вибираємо то краще, то гірше, то вдало, то невдало. Але свобода – це найбільший дар, яку людина отримала тут на землі. І її ніхто не може в нас забрати. Ми знаємо, що коли людину хочуть покарати, то її позбавляють свободи. А в цій свободі – гідність бути дитиною Божою, бути сином чи донькою і бути гідним Царства Небесного.

І якщо свобода та гідність будуть в наших серцях, в нашій свідомості, в нашій душі, то, незважаючи на те, які обставини – суспільні чи політичні будуть відбуватися, усе добре, що в нас всередині, вийде назовні. Велика дяка Господу, що він нас провадив через непрості історичні часи, а особливо за цей останній рік, коли саме через таке бажання чути свою гідність і виявити свободу, кілька десятків студентів сколихнули мільйони, які вже за декілька тижнів також стояли на Майдані. Звичайно, зараз непрості часи війни, але Господь, що давав нам ці переміни протягом цілого року, і далі є з нами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів