У Львові оголосили конкурс різдвяно-новорічної листівки

11:30 6 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rukotvory.com.ua

Переможці та номінанти на спеціальні відзнаки отримають пам’ятні дипломи, солодкі та цікаві подарунки, квитки та сертифікати від організацій-партнерів проекту.

«Музей Леопольда Левицького запрошує учнів середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів, а також студентів та молодих митців до участі в щорічному VI Конкурсі різдвяно-новорічної листівки. Поряд зі станковими творами та книжковими ілюстраціями, особливе місце у спадщині Леопольда Левицького посідають вітальні листівки, які художник власноруч створював для привітання своїх друзів, в кожній з яких демонстрував особисту відкритість до світу, щирість почуттів та довіру до адресатів. Саме за мотивами новорічно-різдвяних вітальних карток митця, конкурсантам пропонується створити власну авторську листівку», – повідомили сьогодні, 6 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також поінформували:

Умови участі в конкурсі: відвідати впродовж жовтня – грудня 2015 року в Музеї Леопольда Левицького захід (на вибір конкурсанта): екскурсія, тематичне заняття, музейний урок, майстер-клас в різних техніках (лінорит, холодний батик, живопис на склі, вибійка, Венеційська маска, виготовлення ялинкових прикрас) чи замовити виїзну лекцію (для шкіл); створити вітальну листівку (за мотивами творів Леопольда Левицького) на тему «Новий рік та Різдво в Україні» (формат листівки – 10,5х14,8 см, техніка роботи – довільна); на звороті листівки обов’язково вказати: ім’я та прізвище конкурсанта, дату народження, місце навчання/роботи та контактний телефон.

Почесне журі конкурсу: кандидат мистецтвознавства, голова Асоціації львівських митців, завідувач кафедри книжкової графіки та дизайну друкованої продукції Української академії друкарства Володимир Стасенко (голова журі), завідувач кафедри графічного дизайну Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва імені Івана Труша Ганна Кучабська, кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки художників України, заслужений працівник культури України, проректор з наукової роботи Львівської національної академії мистецтв Роман Яців, заступник директора з наукової роботи Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького Оксана Біла.

Конкурс проходить у чотирьох вікових категоріях: І категорія – 6- 9 років, ІІ категорія – 10-13 років, ІІІ категорія – 14-17 років IV категорія – 18-35 років.У  кожній з вікових груп за рішенням журі будуть визначені призові місця, спеціальні відзнаки, а також буде призначено Гран-прі конкурсу.

Переможці та номінанти на спеціальні відзнаки отримають пам’ятні дипломи, солодкі та цікаві подарунки, квитки та сертифікати від організацій-партнерів проекту. Їхні роботи експонуватимуться  на виставці у залах Художньо-меморіального музею Леопольда Левицького, а згодом будуть передані в фонд Львівської дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Роботи  приймаються з 1 жовтня до 17 грудня 2015 року за адресою: Музей Леопольда Левицького, вулиця Устияновича, 10/1, Львів, 79000 Контакти: тел. (032) 2 610 610, моб. (099) 26 91 222, (067) 14 51 942

Партнерська підтримка конкурсу: Благодійний фонд «Світ Дитини», торговий центр «Магнус», туристична компанія «Чудо-тур», туристична фірма «Вир мандрів», дитячий центр «Кузя» у Львові, центр розвитку дитини «SNAIL», школа англійської мови «Green cоuntrу”, дитячий навчально-розважальний центр «Моторна бджілка», дитячий розважально-пізнавальний клуб «Лис Микита», компанія-розробник мобільних ігор  «Nravo Kids», львівський академічний театр »Воскресіння», видавництво «Світ Дитини», видавництво «Апріорі», книгарня «Книжковий дворик”, інтер’єрна фотостудія «Подіум», фотошкола «Студія 111».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів