У Львові – весільна «лихоманка»

15:15 14 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук

У середу, 14 лютого, в день святкування свята святого Валентина, у львівському міському відділі РАЦСу влаштували парад наречених.

Молодят будуть одружувати в середу, 14 лютого, в день святкування свята святого Валентина, у львівському міському відділі РАЦСу впродовж усього дня – аж до опівночі. Спеціально до цього дня відділення прикрасили великою кількістю романтичної атрибутики.

Також для наречених влаштували кілька фотозон, де вони можуть пофотографуватися, щоб потім мати красиві фотографії на згадку про їхнє свято. Крім того молодят при вході зустрічають скульптури-німи, саксофоніст та камерний оркестр.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило розповіла: «Зроби таке свято для молодят є ініціативою Міністерства юстиції. Цей захід називається «Кохання поза часом» і відбувається в багатьох РАЦСах України. Ми бачили тенденцію, що саме в цей день закохані хочуть одружуватися найбільше. Тому вирішили створити для них цього дня таке особливе свято».

Сьогодніув львівському міському РАЦСі одружать 39 пар. А у Львівській області – 149 пар. Загалом же в Україні у день святого Валентина планують одружитися 1830 пар.

Про це повідомили сьогодні, 14 лютого, в київському часи писі «День», де також опублікували фоторепортаж зі львівського міського відділу РАЦСу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів