Сьогодні у Львові о 19.00 на Різдвяному фестивалі «Велика коляда» – концерт хору «Радуниця»

14:10 15 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bookmuseum-ua.livejournal.com

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 15 січня, о 19.00 в храмі Пресвятої Євхаристії на площі Музейній, 3 у рамках Різдвяного фестивалю «Велика коляда» розпочнеться концерт хору «Радуниця».

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову», що сьогодні, 15 січня, о 19.00 в храмі Пресвятої Євхаристії на площі Музейній, 3 у рамках Різдвяного фестивалю «Велика коляда» розпочнеться концерт хору «Радуниця». У повідомленні також конкретизують:

«Хор «Радуниця» є постійним учасником цього фестивалю. Директор Дитячих клубів Шевченківського району Людмила Бондарчук зазначила з цього приводу:

«Цього року на фестивалі вшановують пам’ять композитора, хормейстера, піаніста, члена оргкомітету фестивалю «Велика коляда» Юрія Антківа. Тому концерт хору «Радуниця» складається тільки з хорових обробок Юрія Антківа. Ці надзвичайні шедеври – колядки і щедрівки, діти будуть виконувати в церкві Пресвятої Євхаристії». 

Нагадуємо, Зразковий дитячо-юнацький хор «Радуниця» працює при Дитячих клубах Шевченківського району з 1996 року. Колектив є учасником та переможцем фестивалів в Бельгії, Німеччині, Польщі та Україні.

До репертуару колективу входять твори зарубіжних та українських композиторів народні пісні та їх обробки (колядки, щедрівки, веснянки, гаївки, купальські, обжинкові, дитячі, колискові пісні і романси). Хор «Радуниця» випустив шість аудіоальбомів: «Радуниця», «Колядки і щедрівки», «Качка йде (дитячі пісні)», «Синові і доні (колискові пісні)», «А вже весна, а вже красна» (твори українських композиторів), «Облітав журавель» (твори Б. Фільц). Репетиції хору відбуваються в актовому залі СЗШ №54 (вул. Хвильового, 16)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів