У Львові навчатимуть у «Дитячому автомістечку» правилам безпеки на дорозі

09:37 3 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

У Міжнародний день захисту дітей у Львові відкрили автомістечко для малечі. Таку розвагу для діток організували у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

1 червня до автомістечка завітали працівники Державтоінспекції та провели для малят цікаві й повчальні заняття з безпеки на дорозі. Правоохоронці зазначають: надзвичайно важливо, аби діти ще змалку навчалися орієнтуватися у складних дорожніх ситуаціях і робити лише правильні кроки. А завдання дорослих – допомагати їм у цьому та неодмінно показувати малечі лише хороший приклад.

Аби малі бешкетники могли краще засвоїти «дорожню абетку» та відчути себе справжніми учасниками дорожнього руху, у Львові запрацювало «Дитяче автомістечко». Тут є усе необхідне для навчання малечі – і дорожні знаки, й розмітка. Над організацією дорожнього руху на території містечка працювали співробітники Державтоінспекції Львова.

Спеціально для дорослих розробили пам’ятку про виховання юних учасників дорожнього руху. Тож, поки дітвора відпочиватиме в автомістечку, катаючись на велосипедах та іграшкових авто, батьки зможуть ознайомитись із корисними порадами.

Про це повідомили в прес-службі Львівського обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів