У Львові до 9 січня перебуватиме Вифлеємська ікона Пресвятої Богородиці

17:30 5 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді повідомили, що до Пресвятої Богородиці на честь її ікони Вифлеємської моляться про дарування дітей, про їх благополуччя, про сімейне щастя.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, що 3 грудня в Архикатедральний Собор Святого Юра урочисто внесли і виставили для почитання Вифлеємську ікону Пресвятої Богородиці. В повідомленні також зазначено: «У храмі вина перебуватиме до 9 січня 2017 року».

У прес-службі Львівської міськради також розповіли: «Вифлеємська Чудотворна ікона – єдина з прославлених ікон Божої Матері, на якій Пресвята Діва посміхається, тоді як традиційно в іконографії Богородиця зображується серйозною, скорботною або замилуваною. «Постійне місце перебування Вифлеємської Чудотворної ікони Божої Матері – базиліка Різдва Христового у Вифлеємі, поблизу спуску в Печеру Різдва, де народився Христос. До Пресвятої Богородиці на честь її ікони Вифлеємської моляться про дарування дітей, про їх благополуччя, про сімейне щастя. При будь-яких життєвих обставинах вірні звертаються в молитвах до Матінки Небесної і просять про її допомогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів