У Львові будуть фестини «Великдень у гаю»

16:32 23 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківському гаю) відбудуться традиційні фестини «Великдень у гаю».

Про це повідомили у вівторок, 23 квітня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Кожного року організатори дивують гостей новими святковими атракціями, проте незмінною залишається головна подія свята – наймасовіша гаївка «Алеєю благословення», яку творять усі присутні, щоб поділитися один з одним любов’ю, надією й радістю Великодня. Програма буде досить розмаїта й охоплюватиме чіс локацій, складена з урахуванням народних традицій».

Завідувачка етно-культурологічного відділу Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького Надія Дзвоник зазначила: Цього року очікуємо цікавих гостей – мандрівних музик із Нідерландів. Це хор, який подорожує світом, вивчає пісенну культуру інших країн. Вони приїдуть до нас і продемонструють усе, чого навчилися, і познайомляться із нашою культурою. Центральним дійством буде «Алея благословення». Це флешмоб-гаївка, який об’єднає понад 1000 людей. Побудований флешмоб на давній гаївці «Струмочок». Також ми зробимо перший крок до контактного зоопарку «Почастуй та не зашкодь». В ігровій формі з анімаційними банерами розповідати дітям, як годувати тварин і не шкодити їм».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів