У Львові буде прем’єра драми «Голоси»

10:10 17 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 17 вересня, о 13.00 у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій на вулиці Пекарська (№41) розпочнеться прес-конференція з нагоди прем’єри драми «Голоси», створеної в рамках проекту «Творчі резиденції для бійців» від благодійного фонду «Творча криївка».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Прем’єра вистави розпочнеться того ж дня о 19.00 у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса.

«Художник Андрій Єрмоленко створив ескіз афіші. На своїй сторінці у в інтернет-мережі «Facebook» він написав, що це постріл у наше «кришталеве» сумління», – поінформували також у міськраді.

На афіші до вистави «Голоси» розповіли: «Ми добробати, ЗСУ, Нацгвардія, прикордонники, правосеки та волонтери. Герої. Сонечки. УБДшники, Льготніки. Оперативний резерв першої черги. Ми живемо поруч з Вами. Ви нас знаєте. Ми – ваші сусіди, родичі, друзі, знайомі, перехожі на вулицях. Ця вистава – наші Голоси. Її створено за три тижні театральної резиденції. Вона присвячується нашим побратимам. Живим і загиблим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів