У Львові буде «День молоді»

11:48 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «День молоді» на Львівщині святкуватимуть на різноманітних локаціях».

У прес-службі Львівської ОДА повідомили в понеділок, 18 червня: «Цьогорічний «День молоді», який відбудеться 24 червня, буде наповнене різноманітними локаціями та активностями. Зокрема, впродовж нього заплановані мокрий волейбол, битва «на купинах», надувний скеледром та змагання в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game».

«Святкування розпочнеться о 14:00 у парку «На валах» (сквер навпроти Львівської ОДА на вулиці Винниченка, 18) і триватиме до 01:00. Вечірня програма включає в себе виступи музичних гуртів та нічний кіноперегляд просто неба», – поінформували також в облдржадміністрації.

«Окрім цього, буде функціонувати дитяче містечко, еко-бібліотека, майстер-класи та лекторій. Любителів інновацій чекатиме справжній «3D2-принтер і робототехніка, які можна буде побачити в дії. У межах святкування відбудеться розіграш подорожі в Будапешт і Відень та інших подарунків, а також ви зможете зафіксувати приємні спогади з Дня молоді і миттєво отримати надруковані світлини завдяки фотобоксу», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів