У львівському «Центрі Довженка» відбудеться постановка «Зачарованої Десни»

15:05 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

24 березня з 18.00 у «Центрі Довженка» вперше у Центрі Довженка можна буде подивитись постановку «Зачарованої Десни» Олександра Довженка у автентичному відтворенні подій того часу.

Про це повідомили в середу, 20 березня, в прес-службі Львівської міськради. Режисер постановки, акторка театру Лесі Українки Зоряна Дибовська, розповіла: «Наша вистава складається з окремих спогадів маленького Олександра. Усю акторську роботу підсилюватимуть звуки природи та 100% автентичні українські пісні, які відтворюють самі актори. Загальна концепція постановки – заклик любити життя, цінувати й берегти своїх рідних і все прекрасне, що робить людину духовно багатою і щасливою».

Директорка Центру Довженка Марта Іванишин зазначила: «Це особливий формат постановки і він буде максимально наближеним до глядача, оскільки дійство відбуватиметься у комунікаційному просторі Центру Довженка».

«Автором ідеї є заслужений діяч мистецтв України Олекса Кравчук, а виконавцями ролей студенти четветого курсу факультету Культури і мистецтва Львівського університету імені Івана Франка. Квитки на виставу можна придбати на сайті «kasa.in.ua» або в касі «Центру Довженка» на проспекті Червоної Калини (№81)», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів