У львівському Музеї народної архітектури й побуту навчають основам писанкарства

15:44 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Майстерня писанкарства у Шевченківському гаю» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 28-29 березня та 4-5 квітня з 11.00 до 16.00 у приміщенні виставкового залу Музею народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) пройдуть майстер-класи з писанкарства.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«28-29 березня та 4-5 квітня з 11.00 до 16.00 у приміщенні виставкового залу Музею народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) пройдуть майстер-класи з писанкарства. Так традиційно розпочинається підготовка до Великодніх свят. Кожен відвідувач Музею, де впродовж десяти років перед Великоднем  проходять майстер-класи з писанкарства, зможе власноруч виготовити  великодній символ, обравши для своєї писанки  запропоновані взірці, спробувати писати писанки різними техніками, а також дізнатися про  особливості писанок різних регіонів України.  

Навчання проводить народна майстриня Віра Манько  та кращі писанкарки нашого міста. Час для написання однієї писанки – півтори години.

Благодійний внесок за майстер-клас – 20 грн, а також вхідний квиток в музей (20 грн – повний, 10 грн – пільговий). Усі матеріали для написання писанок надаються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів