У львівській галереї відкрилася «Новорічна Феєрія 2014-2015» – виставка іграшок із карпатських трав

22:38 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Газета по-українськи»

Участь у зимовому фестивалі авторської ляльки взяли більше двадцяти майстринь зі Львова, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Сум.

На вихідних у львівській галереї «Art-e-fakt galereЯ» відкрили виставку «Новорічна Феєрія 2014-2015». У експозиції – авторські ляльки на новорічну тематику та творчі роботи учнів із «Школи мистецтв Оксани Бондарук».

Участь у зимовому фестивалі авторської ляльки взяли більше двадцяти майстринь зі Львова, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Сум. Усі роботи – на зимову, святкову, новорічно-різдвяну тематику – від ялинкових іграшок, янголят до авторських порцелянових ляльок у зимовому одязі.

Новинка лялькової експозиції – еко-ляльки, еко-композиції і еко-віночки: ці вироби виготовлені виключно із натуральних матеріалів - карпатських трав і рослин. Авторами живописних картин є вихованці «Школи Мистецтв Оксани Бондарук». Ця мистецька школа діє у Львові уже понад 16 років.

Упродовж місяця – з 18 грудня 2014 р. по 18 січня 2015 р. для дітей та дорослих традиційно відбуваються безкоштовні майстер-класи, майстер-шоу і відеолекції. Художниці-лялькарки поділяться власним досвідом створення унікальних виробів, а до Католицького Різдва відкриється додаткова експозиція різдвяних віночків

Про це повідомила в сьогоднішній публікації в «Газеті по-українськи» Ольга Швед.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів