У львівській галереї відкрилася різдвяна виставка «Святкові вечорниці»

20:05 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Газета по-українськи»

Експозиція на вулиці Наливайка, 18 триватиме впродовж місяця. Вхід – вільний.

17 грудня у львівській галереї Гері Боумена на вулиці Наливайка, 18 відкрили традиційну різдвяну виставку «Святкові вечорниці у Боумена». Участь взяли два десятки молодих і знаних львівських художників, ілюстраторів.

Куратор галереї Анна Сидоренко розповіла також: «Новорічні та Різдвяні свята у Львові тривають більше місяця – від Романа до Йордана. Так буде тривати і наша виставка із святковою тематикою. Виставку можна назвати «+1», адже з кожним наступним роком мистецька родина галереї поповнюється. Цьогоріч дебют у двох дівчат – Наталії-Софії Кулявець із її графікою та Тетяни Манукян із фруктовими натюрмортами. Інколи дуже важко відбирати роботи на виставку - бо бракує місця, а показати глядачам хочеться все».

Найбільше світлин – зимового Львова, фото представили Михайло Французов, Олександра Шамова та Анна Рицар, графіку – Леся Квик, ікону на склі – Оксана Андрущенко, кераміку – Оля Пильник, малярство – Галина Дуда. А основну частину експозиції складають роботи художників, що співпрацюють з «Видавництвом Старого Лева».

Це казкові ілюстрації Івети Ключковської, Володимира Штанко, Ольги Кваші, Ростислава Попського, Мар'яна Пирожка, Даші Ракової та творчої майстерні «Аґрафка». Різдвяна виставка «Святкові вечорниці у Боумена» триватиме місяць, вхід – вільний.

Про це повідомила в сьогоднішній публікації в київській «Газеті по-українськи» Ольга Швед.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів