У День святого Миколая у Львові розпочнуть зимові свята

22:38 18 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міської ради

Саме 19 грудня запалає святковими вогнями новорічна ялинка перед Оперним театром.

 А в театрі «Воскресіння» 19, 20 та 21 грудня – безкоштовна вистава для дітей «У пошуках отця Святого Миколая», який проведе безліч конкурсів з малечою та подарує їм різноманітні призи. Причому такі вистави, вхід на які – вільний, будуть проходити тричі на день – об 11:00, 13:00 та 15:00. 

У різних районах Львові відбудуться й вуличні вистави театру «Воскресіння», присвячені святу Миколая. Зокрема, вони пройдуть: 21 грудня – на Сихові, 22 грудня – на вулиці Науковій, а 29 грудня – на Повітряній.

А з 2 до 5 та 7 січня театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, котрі виконуватимуть роль ангелів. Причому ця вистава триватиме щогодини зі 17:00 до 23:00.

Особливим цього року буде Різдво на Левандівці, де в парку на вулиці Повітряній пройде святковий захід «На повітряній більше снігу!». А ще 29 грудня відбудеться відкриття Левандівської новорічної ялинки. Причому організатори цього свята підготували для його гостей безліч атракцій.

Зокрема, 2 та 3 січня як для дітей, так і дорослих там відбудуться «снігові забави», під час яких гості свята позмагаються в перегонах на санчатах та на лижах, бавитимуться у «сніжних війнах» та ліпитимуть сніговиків на швидкість. А 9 січня на них чекає святковий різдвяний концерт, різноманітні виставки та виступи вертепів.

Та ще напередодні Святвечора у Львові встановлять Дідуха й проводитимуть конкурси, колядки, майстер-класи, виступи творчих колективів. А біля музею «Арсенал» відбуватимуться козацькі забави, приготування традиційних козацьких страв. 

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», святий Миколай навідається у Львові до 420 потребуючих дітей, зокрема – до 100 малозабезпечених дітей Залізничного району, у Львові розпочалися ювілейний Різдвяний Ярмарок і вже сьома «Різдвяна виставка», а у Львівській галереї мистецтв – виставка «Діти і дітлахи», й роздаватимть ялинкові прикраси, виготовлені неповносправними.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів