Цього року у Львові святкували 120 тисяч гостей

12:12 9 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Управління туризму ЛМР очікує, що до завершення 19 січня новорічно-різдвяних свят найбільше місто Західної України відвідає 230 тисяч туристів.

У цьому управлінні повідомили також сьогодні, 9 січня, прес-службі міської ради: «Минулого року на різдвяні свята Львів відвідало близько 180 тисяч людей. Цього року очікуємо на 230 тисяч гостей. Всі заклади розміщення туристів у Львові мали стовідсоткове завантаження у період новорічно-різдвяних свят. Здебільшого це гості з Росії, Білорусії, Східної та Центральної України. Серед туристів переважає частка індивідуальних гостей, хоча бувають і групи. Середня тривалість перебування туриста у Львові складає 3 дні». Своєю чергою, міський голова Андрій Садовий стверджує, що за останні роки в сфері туристичної індустрії Львова створено приблизно 10 тис нових робочих місць. 

Як інформував «ЩЛ», у Львові – традиційно масштабне святкування Різдва: 7 січня була жива шопка, вчора містом урочисто крокувала хода 65-ти Різдвяних звіздарів, а флеш-моб «Львів колядує» об’єднав до двох тисяч співаків, 9 січня триває «Святі пампуха», на якому виступають вертепи, а о 13:00 - концерт у Левандівському парку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів