Статус «Культурної столиці України» закріплюватимуть за Львовом проектом «Я думаю так!»

10:31 10 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Як повідомляє в четвер прес-служба міської ради, його мета – зламати стереотипи та розширити рамки сприйняття, спонукати кожного мислити самостійно і долучитися до окультурення львівського простору.

У рамках проекту заплановані різноманітні акції, які повинні закріплювати за Львовом статус «Культурної столиці України». Учасники проекту вже провели одну акцію – на розі вулиць Вірменської та Краківської було встановлено дзеркало з написом «Welcome home», а також намалювали поблизу нього червоні кеди на асфальті.

Метою заходу було привернення уваги до місць розкопок, звалищ сміття, які утворюються самими мешканцями та гостями міста. Наступну акцію планують провести на вулиці Нижанківського, де встановлять чотири дзеркала й на одному з них напишуть «Do act! Its simple!».

Акція повинна показати занедбані дворики під іншим кутом, звернути увагу на проблемі місця Львова, а також заохотити мешканців цінувати місце, в якому вони живуть. Детальна інформація на сторінках проекту в соціальних мережах:

vk.com/thinkso

www.facebook.com/pages/%D0%AF-%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%8E-%D1%82%D0%B0%D0%BA/1384570551782428?fref=ts

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів