Співачка з Криму Джамала виступала у Львівській опері разом зі своїм батьком (відео)

21:30 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Зокрема Джамала виконала у Львівській опері пісню «Злива», присвячену річниці Євромайдану

Джазова співачка та акторка Джамала зустрілася у Львові із вимушеними переселенцями з Криму та Донбасу. Із молоддю артистка спілкувалася більше години.

Шанувальників Джамали цікавила роль співачки у фільмі «Поводир». Окрім того, фанати зірки розпитували її про новий альбом, де багато пісень українською.

Своїх прихильників Джамала розчулила до сліз, заспівавши пісню кримськотатарською мовою. Вчора Джамала виступала у львівській опері і навіть заспівала із своїм батьком, який приїхав з Криму аби побачити доньку.

Зокрема артистка розповіла: «Я зараз теж у Києві живу, але з кримською пропискою, і тому я є переселенець. Тому я знаю як це – бути не вдома і хотіти їхати додому. Тому що я знаю, що я була вдома в серпні. Тому що я зустрілась з батьком вперше за ці півроку у Львові. Тому що тільки сюди він міг доїхати».

Про це повідомили сьогодні, 1 квітня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Натомість «Телеканал новин «24» розповів у середу:

«31 березня у Львівській опері Джамала виступила з сольною програмою. Весь концерт співачка вела українською мовою. Також вона презентувала декілька нових пісень.

Співала Джамала українською, англійською, кримсько-татарською та російською мовами. Джамала не приховувала своєї приязні та любові до Львова. Сюрпризом для усіх став зворушливий дует з її батьком, з яким вона зустрілась саме у Львові. Співали вони кримсько-татарську пісню, батько акомпанував на акордеоні. 

Весь концерт супроводжувався цікавим відеорядом, який гармонійно доповнював атмосферу. Також Джамала заспівала пісню «Злива», присвячену річниці Євромайдану. Слухачі її довго не відпускали, зал аплодував стоячи. До слова, співачка представила нову пісню «Очима», яку написала, черпаючи натхнення від «чоловічої» музики.

Зазначимо, Джамала та інші активні кримські татари мітингували 28-го березня на Майдані Незалежності. Активісти вимагали від влади Криму не закривати єдиний кримськотатарський телеканал».

http://tsn.ua/glamur/dzhamala-vpershe-za-pivroku-zustrilasya-z-batkom-yakiy-priletiv-z-aneksovanogo-krimu-419010.html

http://24tv.ua/news/showNews.do?dzhamala_u_lvovi_zaspivala_z_batkom&objectId=560655

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів