Соціальні фахівці щедруватимуть завтра у Львові разом зі сім’ями переселенців

18:58 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 17 січня працівники відділу соціальної роботи Франківського району міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з церквою Св. Володимира і Ольги, за сприяння ТЦ «Скриня», проведуть благодійний захід до свята Хрещення Господнього – «Защедруймо Україні» для дітей з сімей вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»: «17 січня працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з церквою Св. Володимира і Ольги, за сприяння ТЦ «Скриня», проведуть благодійний захід до свята Хрещення Господнього – «Защедруймо Україні» для дітей з сімей вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим. У повідомленні також конкретизують:

«Мета  заходу – познайомити дітей з традиціями відзначення циклу Різдвяних свят та їх християнським значенням. Захід розпочнеться з перегляду дітьми та батьками Різдвяного вертепу, опісля учні катехитичної школи ім. Св. Миколая Чарнецького, що діє при церкві Володимира та Ольги, виконають колядки та щедрівки.

Продовженням стане майстер-клас, під час якого діти із сімей вимушених переселенців, матимуть змогу навчитись виготовляти новорічні прикраси. Після завершення відбудеться солодке частування.

Виконувач обов’язків директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай розповіла також «З вечерею усіх смачною, з Йорданською святою водою! Щоби Ісус, що охрестився, завжди в потребі заступився, за весь Ваш рід і за родину, за нашу неньку Україну!. Такими словами хочемо привітати усіх українців та підтримати ті сім’ї, які внаслідок військової агресії, були змушені покинути свої домівки. Віримо, що Господь захистить нашу країну і збереже тих, хто постраждав у цей нелегкий час».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів