Сьогодні в усіх храмах Львова моляться за загиблими під час Скнилівської трагедії

09:56 27 липня 2015 р.

Каплиця усіх Святих українського народу на вулиці Авіаційній, 1

Каплиця усіх Святих українського народу на вулиці Авіаційній, 1
Фото: lviv.ua

Загальна поминальна Літургія за жертвами Скнилівської трагедії відбудеться у каплиці всіх Святих українського народу на вулиці Авіаційній, 1 о 10.00, а опісля – парастас.

Сьогодні у Львові відбудуться пам’ятні заходи, присвячені 13-м роковинам Скнилівської трагедії. Поминальні богослужіння відбудуться у всіх храмах Львівської єпархії УГКЦ, щоб кожен львів’янин, у будь-якому районі міста, зміг належно вшанувати загиблих.

Крім того, загальна поминальна Літургія за жертвами Скнилівської трагедії відбудеться у каплиці всіх Святих українського народу на вулиці Авіаційній, 1 о 10.00, а опісля – парастас. Цього року очолить богослужіння парох храму Воскресіння Христового УГКЦ – отець Сергій Швагла.

Після завершення молитви рідні та близькі загиблих вирушать ходою до пам`ятного знаку на летовищі – місця трагедії. А о 12.45– у час падіння літака, там відбудеться поминальна Літія.

Духівники просять долучитися до молитви за жертв Скнилівської трагедії та просити в Бога упокоєння їхніх душ. Трагедія на Скнилівському аеродромі трапилася 27 липня 2002 року під час демонстрації фігури вищого пілотажу.

Тоді раптово літак Су-27 спікірував на глядачів. В результаті авіакатастрофи загинуло 77 людей, зокрема 28 неповнолітніх, постраждало понад 300 людей. Падіння винищувача у натовп мирних людей у Львові було визнано однією з наймасштабніших світових катастроф за час проведення авіаційних шоу.

Про це повідомили сьогодні, 27 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів